17 ianuarie 2022

Am obținut certificarea Top Employer 2023, acordată de Top Employers Institute, cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților. Mega Image a înregistrat cele mai bune performanțe la strategia de aliniere a obiectivelor de HR cu cele ale business-ului.

Această certificare validează eforturile și implicarea Mega Image în acțiuni și inițiative create special pentru cei peste 12.000 de angajați din #ComunitateaMega.

Procesul de acreditare ca Top Employer este unul amplu si riguros realizat de Top Employers Institute, în cadrul căruia sunt analizate toate practicile de resurse umane, având la bază 20 de criterii de evaluare, structurate în 6 categorii.

„Titlul de Top Employer ne face să fim foarte mândri. Ne-am luat angajamentul să ne punem colegii în centrul tuturor acțiunilor noastre la nivel intern și această certificare ne validează eforturile și implicarea, pornind de la una dintre valorile Mega Image: grija.  Este în același timp și o recunoaștere valoroasă a atenției pe care o acordăm tuturor proceselor de HR, prin care oferim condiții excelente de lucru, ne motivează să lucrăm în mod constant la optimizarea practicilor de dezvoltare a resurselor umane și să răspundem cât mai bine nevoilor membrilor echipei noastre,” afirmă Ileana Alexandru, Vicepreședinte HR Mega Image.

Vino și tu în echipa noastră!

Vezi toate joburile  

 Creează alertă job