În Mega Image etichetăm produse, nu oameni!

Tocmai ați recitit sloganul programului ”Mega pentru toți – un program dedicat Diversității și Incluziunii”, parte a strategiei de Diversitate și Incluziune Mega Image, în care sunt incluse toate inițiativele dedicate.  

Angajamentul Mega Image

În Mega Image susținem diversitatea, indiferent de gen, generație, nivel de studii, status social, etnie și naționalități, dizabilități, orientări religioase și sexuale, și ne luăm angajamentul că suntem echitabili, pentru ca fiecare coleg sa aibă un loc în #ComunitateaMega.


#MegaPentruToți

Misiunea noastră pentru Diversitate și Incluziune

Împreună vrem să construim un mediu de lucru cu o atmosferă pozitivă și o cultură în care:

• Toată lumea este auzită;

• Fiecare persoană se simte apreciată și valoroasă;

• Toată lumea are acces egal la oportunități;

• Toată lumea se simte inspirată să-și dezvolte potențialul maxim;

• Toată lumea este implicată în proiectele companiei în moduri relevante;

• Toată lumea contribuie la crearea unei comunități sustenabile;

• Încurajăm diversitatea de gen, vârstă, religie, naționalitate, statut social, dizabilitate, credințe și opinii, experiențe culturale și profesionale;

• Reflectăm comunitățile în care suntem prezenți.

Aceste principii ne ghidează în alegerea candidaților și consolidarea echipelor, în dezvoltarea setului de abilități ale liderilor și crearea unui mediu de lucru incluziv, care se potrivește perfect fiecărui angajat.

Consolidăm o comunitate incluzivă

Continuăm să construim o cultură incluzivă care să încurajeze, să sprijine și să sărbătorească diversitatea angajaților noștri. Împreună suntem mai puternici, inovăm și suntem mai aproape de clienții, partenerii și comunitățile în care suntem prezenți.

Oferim în permanență recomandări privind modul în care angajații noștri pot împărtăși informații, pot participa, discuta, acționa și învăța continuu astfel încât să asigurăm diversitatea și incluziunea în Comunitatea Mega. 

Ne angajăm să fim orientați către performanță și să avem obiective comune, asigurându-ne că interesele fiecăruia dintre noi și ale întregii echipe sunt transparente, fiind autentici și vulnerabili unul cu celălalt.


Ne asigurăm că integrăm și oferim soluțiile, programele de învățare și instrumentele necesare pentru a pregăti setul de aptitudini necesar unei echipe de lideri incluzivi.

Oferim feedback transparent și constructiv, ne exprimăm aprecierea și recunoaștem eforturile fiecăruia.

În Comunitatea Mega discutăm împreună ce înseamnă diversitatea și incluziunea în cadrul evenimentelor din seria ”Comunitatea vorbește”, împărtășim poveștile reale ale colegilor de alte naționalități, cu dizabilități sau despre care am zis, la prima vedere, ”nu se va descurca în situația respectivă”. Mai mult decât atât,  în echipa noastră trăim valorile Curaj, Integritate, Spirit de echipă, Grijă, Umor și acționăm în baza lor, primindu-i alături de noi pe colegii din țări membre UE și non UE sau oferind sprijin, sub orice formă, celor care trec prin experiența dureroasă a războiului din Ucraina, în campania ”Grija pentru oameni nu are granițe”.

Și pentru că toate acestea au demonstrat că în Mega Image consolidăm un mediu de lucru incluziv, cu o atmosferă pozitivă și o cultură în care fiecare persoană să se simtă apreciată și valoroasă, în 2022 am semnat ”Carta Diversității”. Un demers care se traduce în angajamentul de a acționa și gândi, în fiecare zi, bazându-ne pe toleranță, respect, încredere, recunoaștere, valorificând diferențele și competențele care ne fac mai puternici, împreună!

De asemenea, Mega Image este membru al organizației Lead Network, al carui partener fondator este grupul Ahold Delhaize din care compania noastră face parte.

Suntem mândri de reușitele noastre, punem pasiune în tot ceea ce facem și avem un angajament comun față de excelență, inovație și responsabilitate socială!​​​​​​​

Alături de noi sunt colegii din țări non UE

În Mega Image, susținem diversitatea, indiferent de gen, generație, nivel de studii, status social, etnie și naționalități, dizabilități, orientări religioase si sexuale, și ne luăm angajamentul că suntem echitabili, pentru ca fiecare coleg să aibă un loc în #ComunitateaMega.

#MegaPentruToți

Employer Branding Awards 2022

Programul nostru, "Mega pentru toți - dedicat Diversității și Incluziunii", a fost desemnat câștigător în cadrul Employer Branding Awards 2022, la categoria "Best Diversity & Inclusion Employer Branding Campaign". Asta ne confirmă că în #ComunitateaMega toate inițiativele pe care le creăm construiesc un mediu de lucru incluziv și o cultură în care fiecare angajat se simte acceptat și apreciat. 

Vino și tu în echipa noastră!

Vezi toate joburile  

 Creează alertă job