Comunitatea Mega este nucleul călătoriei oamenilor faini din Mega și tot ceea ce construim împreună ne aduce mai aproape. În cei 28 de ani ai Mega Image, am învațat unii de la ceilalți, ne-am cunoscut mai bine și am clădit o comunitate puternică de angajați-colegi-prieteni.

Vezi cum e viața la Mega descoperind o parte dintre cele mai importante acțiuni desfășurate în cadrul programul de brand de angajator. 

Creștem împreună

În cadrul companiei noastre, avem colegi care și-au dedicat 10, 15, 20, 25 de ani scrierii acestei povești, ei fiind sursa noastră de inspirație.
Vorbim de colegii care s-au format în echipa Mega Image și care, la rândul lor, au contribuit la dezvoltarea altora.
Astfel, sărbătorim în fiecare an colegii care prin loialitate, prin grijă față de clienții noștri, dar și prin implicarea constantă au schimbat Mega Image și împreună cu care am reușit să facem performanțe unice! Am crescut împreună!

Bursele Mega Image

Credem în educație și în șansa fiecărui copil de a-și îndeplini visurile, de aceea, prin programul “Bursele Mega Image” facem încă un pas important în a ne susține promisiunea de angajator, prin acțiuni concrete. Astfel, ne propunem să îi ajutăm pe copiii noștri să înceapă școala pregățiti pentru succes.

Pentru eforturile depuse zi de zi, avem aliniate o serie de beneficii financiare, astfel încât fiecare să se simtă apreciat și răsplătit în mod echitabil pentru munca sa.

Card Connect

Acesta se emite automat fiecărui angajat, după doar o lună vechime în Mega Image.
Toți colegii din Comunitatea Mega se bucură lunar de oferte și reduceri exclusive oferite de Cardul Connect.

Pentru că o mare parte din timp îl petrecem la serviciu, este important să avem un loc de muncă sănătos și din perspectiva stării de bine - aceasta ne poate influența sănătatea fizică și psihică, performanța, productivitatea sau relațiile interpersonale.

Programul de Wellbeing "Mega stare de bine"

Starea de bine e un sentiment pe care fiecare îl trăiește în felul său, iar cei mai mulți dintre noi asociem această stare cu: siguranța, confortul, pacea interioara, echilibrul emoțional, satisfacția, de aceea în Mega Image starea de bine a tuturor colegilor ocupă un rol foarte important.

Drept dovadă sunt acțiunile concrete pe care le derulăm de-a lungul anului: de la cabinete medicale dedicate în Centrele logistice, Caravana de screeninguri mamare, abdominale și tiroidiene, gratuite, pentru colegii noștri, până la acordarea accesului gratuit printr-o platformă online la sesiuni de psihoterapie/coaching, articole, exerciții si activități de wellbeing. Mai mult, pentru susținerea stării de bine a angajaților, acordăm o zi liberă - Ziua pentru starea de bine - în fiecare an.

Programul “Mega stare de bine” continuă să aducă an de an inițiative pregătite cu multă grijă, punând în centrul atenției oamenii din Comunitatea Mega.

Continuăm să construim programul de brand de angajator, prin fiecare acțiune dedicată colegilor din #ComunitateaMega, care își desfașoară activitatea în magazine, depozite și Sediul Central.

Vino și tu în echipa noastră!

Vezi toate joburile  

 Creează alertă job

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia