Am 37 de ani și sunt de 12 ani în companie. 

George

District Manager

Am 37 de ani și sunt de 12 ani în companie. 

George

District Manager

M-am angajat pe funcția de Asistent Manager, am avansat la Șef de Departament, apoi Șef de Magazin și acum sunt District Manager.

Este o evoluție care mă încarcă de emoție și mândrie pentru că îmi amintesc că la început abia descifram coduri de bare, am trecut ulterior la pregătit bugete, consolidat echipe și acum găsesc soluții pentru creșterea vânzarilor împreună cu colegii mei.

Cel mai mult la Mega îmi place calitatea oamenilor. Consider că este principalul atu prin care îți poti atinge toate obiectivele pe care ți le-ai setat. Am rămas 12 ani la Mega datorită faptului că am avut norocul să lucrez cu echipe de oameni de calitate, astfel, toate erformanțele și toate obiectivele pe care mi le-am propus au fost atinse. Și când spun acest lucru am în minte magazinele în care lucrat perioade lungi de timp și unde am contribuit în calitate de Șef de Departament și Șef de Magazin: Norilor, Dâmbovița, Pod Băneasa, Mogoșoaia, Voluntari, Teiul Doamnei.

Este foarte important pentru mine să am un mediu de lucru stabil, deoarece îmi oferă posibilitatea de a mă dezvolta atât profesional, cât și personal, alături de o echipă pe care o apreciez foarte mult. Mai mult decât atât, la Mega Image lucrează alături de mine și familia mea, atât mama, cât și sora mea. Și cred cu tărie că dacă ești serios și implicat, mai devreme sau mai târziu rezultatele se vor vedea.

Vino și tu în echipa noastră!

Vezi toate joburile  

 Creează alertă job

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia